Edulliset kaupunkilomat pienellä budjetilla

Edulliset kaupunkilomat

Edulliset kaupunkilomat voi joskus toteuttaa hyvinkin pienellä budjetilla. Jokainen meistä on varmasti nojatuolimatkaillut ja uneksinut lämpimistä maista. Silloin tulee katsottua matkakohteita läheltä ja kaukaa. Matkojen tarjontaa ja erilaisia kaupunkilomia etsiessään voi sattumalta törmätä edullisiin tarjouksiin. Ne kannattaa ehdottomasti käyttää hyödykseen, mikäli se vain ajallisesti on mahdollista. Kulttuurin- tai seikkailuntäyteinen matka auttaa taas jatkamaan arjen aherrusta pitkäksi aikaa eteenpäin.

Edulliset kaupunkilomat Euroopassa

Matkakohteen ei tarvitse olla kaukana, jotta pääsee rentoutumaan ja irtaantumaan arjesta. Lähellä sijaitseva matkakohde antaa mahdollisuuden viettää pitkä viikonloppu upealla kaupunkilomalla. Muotitietoinen shoppaaja suuntaa Pariisiin, Firenzeen tai Milanoon. Edullisempiakin vaihtoehtoja löytyy Espanjasta. Barcelona on mahtava shoppailukaupunki, sillä sieltä löytyy kaikkea aina ketjuliikkeistä pikkuputiikkeihin ja vilkkaille toreille.

Rentouttavat kaupunkilomat kylpylähotellissa ovat suosittuja. Esimerkiksi Budapestin kylpylät ovat hyvin suosittuja matkakohteita. Kauneudenhoito sekä mutakylvyt kuuluvat ohjelmaan ja kuumissa lähteissä tarkenevat myös viluisemmat. Kylpylöissä on usein kiehtova historia, joten jo senkin vuoksi niihin kannattaa suunnata. Mukavia kylpylöitä löytyy vieläkin lähempää, sillä Tallinna tarjoaa niitä edullisen ja monipuolisen valikoiman.

Kaupunkilomalle voi valita erilaisia teemoja

Kaupunkilomille voi valita erilaisia teemoja. Joskus voi olla mukava lähteä katsomaan historiallisia nähtävyyksiä ja kierrellä muutama päivä museoita tai vanhoja linnoja. Kylpylälomat on tarkoitettu erilaiseen rentoutumiseen. Shoppailumatkalla voi aina välillä pistäytyä mukavissa kahviloissa ja ruokapaikoissa keräämässä energiaa seuraavien kauppojen sekä ostoskatujen kiertämiseen.

Avainsanat: